![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhPAyr_2tQKtSb6iVp9kZhGEMn7Do0Mv-_qSQtSbNSoShiCfKu0IYHtmVbIyXWiWPmhKX_DNjVjfEvFFpDwSEeboUry16X3ElqCMu68MBuZ1hvul3hUXtxKG4iAgsnySZcwE5mG2OVim40_/s640/Szynkowe+roladki.jpg)
10-12 plastrów szynki
1 op. twarożku
4 rzodkiewki
Tarty chrzan
Sól, pieprz
2 łyżki majonezu
1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego
1 łyżeczka musztardy francuskiej
Do twarożku dodać startą na drobnej tarce rzodkiewkę i doprawić chrzanem oraz sola i pieprzem. Posmarować twarożkiem plastry szynki i zrolować. Polać sosem przygotowanym z majonezu, jogurtu i musztardy. Udekorować świeżym tymiankiem i oprószyć papryką.
1 op. twarożku
4 rzodkiewki
Tarty chrzan
Sól, pieprz
2 łyżki majonezu
1 łyżka gęstego jogurtu naturalnego
1 łyżeczka musztardy francuskiej
Do twarożku dodać startą na drobnej tarce rzodkiewkę i doprawić chrzanem oraz sola i pieprzem. Posmarować twarożkiem plastry szynki i zrolować. Polać sosem przygotowanym z majonezu, jogurtu i musztardy. Udekorować świeżym tymiankiem i oprószyć papryką.