Chleb ma delikatny cebulowy posmak.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6DI6ycK1s6mnQ61Bowru39hcPTwbJTaPpI0v6CUzDH2xwuoqZqI9aayNFOg9yJtg3FiJmEEwIDoM-N5tFAhXcGL96bh26prVHWQlcZfvTwCdhOy_AqLWMKbwUMXFQa9rR9TOH80qmll6L/s640/Chleb+cebulowy.jpg)
350 ml wody
2 łyżeczki soli
2 łyżki masła
1 średnia cebula
½ płaskiej łyżeczki kucharka
550g mąki pszennej
2 łyżeczki drożdży instant
Cebulę poszatkować w drobną kostkę i zrumienić na maśle z dodatkiem kucharka. Do pojemnika do pieczenia chleba wlać wodę, dodać sól, zrumienioną cebulę, mąkę i drożdże. Włączyć program podstawowy.
2 łyżeczki soli
2 łyżki masła
1 średnia cebula
½ płaskiej łyżeczki kucharka
550g mąki pszennej
2 łyżeczki drożdży instant
Cebulę poszatkować w drobną kostkę i zrumienić na maśle z dodatkiem kucharka. Do pojemnika do pieczenia chleba wlać wodę, dodać sól, zrumienioną cebulę, mąkę i drożdże. Włączyć program podstawowy.
1 komentarz:
Robiłam:) I to jeden z moich ulubionych.Robie według tego przepisu wszelkie modyfikacje:)
Pozdrawiam.
Prześlij komentarz