Schab w mleku


Ten przepis dostałam od mamy. Schab przyrządzony w ten sposób wychodzi kruchy, soczysty i delikatny.

Schab nasolić, popieprzyć i odstawić na 2 godz. Następnie obsmażyć go na gorącym tluszczu ze wszystkich stron. Zalać go mlekiem 3,2%, dodać gałkę muszkatałową, 3 listki laurowe, 3 ziela anglielskie i wegetę. Gotować na małym ogniu 2 godz. Podawać z sosem borowikowym lub chrzanowym.

7 komentarzy:

modern canvas pisze...

Looks delicious!

Ania pisze...

Taste delicious!;)

Kate pisze...

Smells delicious :p

Sue Heck pisze...

Don't talk about it, eat it!

Mohka pisze...

I did Sue, it was lovely!

canvas art prints pisze...

I want to try it now!

Honey Tariq pisze...

I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
So informative and interesting post have been shared here. It's very nice website. I will search this page again & again great list. I appreciate your efforts to bring such a huge list for us.
pancake mix